Ponuda

Maloprodaja

Granit je prirodni kamen, a u našoj ponudi možete pronaći različite vrste iz čitavog svijeta. Granitne pločice (marmete), standardne debljine 1cm, koriste se za oblaganje zidova i podova, u unutrašnjem kao i u vanjskom uređenju. Najčešće se koriste paljene granitne pločice sa protukliznom obradom, ali često su u upotrebi i polirane. Standardne dimenzije pločica su 61 x 30,5 x 1 cm i 30,5 x 30,5 x 1 cm.

U našem maloprodajnom programu nudimo:

 • Kavala Mozaik - Novo u ponudi!

  Kavala Mozaik

  Kavala Mozaik

  Kavala mozaik je idealan dodatak svakoj okućnici. Najčešće se koristi za popločavanje dvorišta, prilaza i terasa. Već od 100kn/m2!

 • Granitne kocke

  granitne kocke

  granitne kocke

  Granitne kocke koriste se za popločavanje eksternih površina poput dvorišta ili ulica te su zanimljiv detalj svakoj okućnici.

  Nudimo ih u 2 varijante: 10x10x10cm ili 10x10x5cm

 • Granitne pločice

  G664, G603 Rosa Beta, Rosa Porrino
  Juparana, Paradiso, Multicolor
  debljina

  Granitne pločice različitih vrsta, dimenzija i debljina, te završne obrade (obrada površine može biti polirana ili paljena – protuklizna obrada)
  Granitne pločice ili marmete koriste se za unutarnje i vanjsko popločavanje, a dolaze u dvije varijante – polirane i paljene.
  paljeni pod

  Njihovo je postavljanje jednostavno poput postavljanja keramičkih pločica, ali zahvaljujući osobinama granita, traju nemjerljivo duže, te su jednostavne za održavanje čistoće i sjaja. Najčešće dimenzije su 30,5×30,5 i 60(ili 61)x30,5, te 40×40 kod pojedinih španjolskih proizvoda.

  paljeni pod

  paljeni pod

 • Rustic zidne obloge u više boja

  Rustic obloge

  Rustik dekorativni kamen prirodni je ukras koji se koristi za oblaganje zidova vašeg doma, kamina, bazena i sličnih površina, dajući vašoj okolini jedinstven pečat. Jednostavno i brzo postavljanje omogućuje vam gotovo trenutno uživanje u promjenama, ali kvaliteta vam garantira da će to uživanje potrajati.


Iako osobno ne nudimo rezanje i ugradnju klupica ni stepenica, možete nas uvijek kontaktirati, te se u suradnji sa vrhunskim klesarima može dogovoriti aranžman koji najbolje pogoduje vašim željama.

Veleprodaja

Naš prioritet je opskrbljavanje kamenoklesara kvalitetnim visokim i niskim granitnim pločama te pločicama po najpovoljnijim cijenama. Nudimo više vrsta granita iz raznih područja (Kine, Indije, Španjolske…), ploče debljina 2 i 3cm, polirane i paljene, te pripadajuće pločice i podove. Dio naše ponude možete vidjeti već i na ovim stranicama, a za dodatne informacije, kao i cijenu, možete nam se obratiti telefonom ili mailom, ili nas posjetiti i sami se uvjeriti u kvalitetu naših proizvoda.

ploče